Vols Saber-ne més?

Massatge descontracturant
És una tècnica manual específica per alleujar els dolors musculars, les contractures i les tensions i et proporciona un benestar gairebé immediat.

Realineació corporal És una tècnica manual en la qual a través del massatge, les mobilitzacions i els estiraments aconseguim descarregar la musculatura i proporcionar-te un benestar general en tot el cos.

Massatge neurosedant És una tècnica sensitiva, en què combinem l’equilibri dels xacres i el massatge i així aconseguim calmar el sistema nerviós i relaxar el sistema muscular.

Massatge ayurveda (shirotchampi i kanso) És una tècnica tradicional hindú per equilibrar el cos i la ment, i en la que treballem amb profunditat el cap i els peus.

Massatge Magma És un massatge relaxant de 25 minuts a les cervicals, la cara i el cap.

Massatge geotermal És una tècnica associada a les propietats terapèutiques de les pedres volcàniques, i la seva finalitat és alleujar les molèsties físiques i així poder alliberar-te les tensions.

Massatge exòtic amb canyes de bambú Aquest massatge aporta harmonia, relaxació i millora física alhora que estimula els músculs, el teixit adipós, el sistema nerviós i el sistema limfàtic. I tot plegat amb el plaer que proporciona el contacte suau de les canyes de bambú i el massatge Lomi-Lomi..

Massatge amb aromateràpia És un quiromassatge personalitzat en el qual la combinació d’oli d’ametlles dolces i d’olis essencials amb virtuts curatives augmenten els beneficis del tractament.

Drenatge Amb aquesta tècnica treballem el sistema limfàtic, eliminem toxines i t’ajudem a reforçar el sistema immunològic.

Reflexologia podal Cada punt dels nostres peus correspon de manera reflexa a un òrgan o a una part del cos, i gràcies a la reflexologia aconseguirem equilibrar les funcions del teu metabolisme.

Reiki (nivell de mestria) És una tècnica de canalització d’energia a través de la imposició de mans, per incidir sobre els bloqueigs, i gràcies a la qual restaurem i harmonitzem el sistema energètic del teu cos.
 
 
Magma - Centre d'estètica i Massatges manuals - C/Santa Eulàlia, 2. Vilassar de Mar. Tel: 93.754.09.78